• e-mail
 • Kontakt
 • Søgaard Consulting
  Rådgivning og udvikling
 • Guidede ture
  Naturoplevelser & Events
 • Orienteringsløb
  for grupper eller firmaer
 • Få skrevet tekster
  der rammer din målgruppe
 • Få tegnet et
  detaljeret kort

CV – kortfattet

Oprindeligt bankuddannet. Især arbejdet indenfor den internationale finansverden i Danmark og udlandet, med valutahandel, international projektfinansiering og korrespondentrelationer i hhv. Provinsbanken, Spar Nord Bank og Nørresundby Bank. Udlandschef og senest direktør for Nørresundby Banks hovedsædeafdeling, inden jeg selv valgte at skifte branche.

Herefter ansættelse i oplevelseserhvervet som direktør for Gigantium, Idræts- og Kulturcenter med ansvar for byggeri og færdiggørelse af centret og igangsætning af driften. Idrætsbegivenheder, koncerter, udstillinger og events. Projektudvikling af Gigantium med Vandkulturhus og yderligere faciliteter i samarbejde med den nu verdenskendte arkitekt Bjarke Ingels, BIG.

Dernæst turisme. Direktør for VisitAalborg, som jeg udviklede til landets næststørste turismekommune målt på omsætning. Udvikling af ferie- og erhvervsturisme, cruise, partnerkoncept, organisation og kommerciel turisme. Initiativtager til national erhvervsturismestrategi og medvirkende i regionale turismesamarbejder og udvikling.

Valgte selv at stoppe erhvervskarrieren i 2015, for at få tid til alle de andre gode ting og opgaver, som livet også byder på, herunder opgaverne i Søgaard Consulting.

Sidder i en række bestyrelser indenfor turisme, oplevelsesvirksomheder, organisationer og kultur. 

Orienteringsløber siden ungdomsårene, formand for Dansk Orienterings-Forbund i en årrække og præsident for de europæiske orienteringsforbund. Nu aktiv på klubplan i lokalområdet. Har arbejdet med tiltrækning af flere verdensmesterskaber til Danmark, som stævneleder på talrige store flerdagesarrangementer, og senest med information, presse og ungdomsarbejde.

Født 1955. Gift med Elizabeth. 6 voksne børn og rigtigt mange børnebørn.